Bersama Pakar Kewangan Islam

Telah berlangsung perkongsian bersama Tuan Haji Abdullah Harun, Pegawai Kanan Bank Antarabangsa IMF kepada pelajar-pelajar MTNP, turut hadir adalah

Pengurus Besar Yayasan Pahang, YH Dato' Haji Mahmud bin Mohd Nawawi dan Ketua Pegawai Eksekutif MTNP, YH Dato' Dr. Haji Zulkifle bin Haji Ali Al-Hafiz.

Beliau merupakan pakar kewangan islam dan orang yang bertanggungjawab mewujudkan Islamic Finance di bank-bank negara islam di seluruh dunia.

Perkongsian beliau bermula dari zaman persekolahan seterusnya pengalaman kerjayanya sehingga menjadi insan hebat kini. Semoga perkongsian ini dimanfaatkan

sepenuhnya oleh pelajar-pelajar MTNP bagi pembakar semangat dan membuka minda pelajar apabila berhadapan dengan dunia luar setelah tamat pengajian di MTNP kelak.

#mtnp #tahfizpahang #memartabatkanAlquran